Voetbal! België – Marokko op groot scherm!

  • Zondag 27/11/2022
  • Vanaf 12:30 uur
  • CC De Mol in Lier

Belgie - Marokko Live op een megascherm!

Op zondag 27 november 2022 organiseren we in CC De Mol in Lier de wedstrijd Belgie – Marokko op een groot scherm. Wil jij erbij zijn? De opbrengst van dit event gaat integraal naar het goede doel!

Kiwanis Lier Twee Neten slaan met JCI Lier de handen in elkaar voor een gemeenschapsproject! Samen naar de voetbal kijken op groot scherm, luxe ‘Red Devils’ burgers én dessert. Een panel van ex-Rode Duivels waaronder Eric Van Meir geven voor-en nabeschouwingen. Na de wedstrijd is er een After Party voorzien. De opbrengst gaat rechtstreeks naar een goed doel “De Speelhoeve” in Vremde!

Wil jij erbij zijn? Een ticket inclusief aperitief, luxe burgers en dessert buffet kost €49. Schrijf je nu in door: 

  • een e-mail te sturen naar info@kiwanisliertweeneten.be
  • €49 x het aantal personen over te schrijven naar BE77 0682 2823 2842 met vermelding ‘WK Voetbal + aantal personen + naam’
 

Je inschrijving is definitief zodra we je betaling hebben ontvangen. Gewone tickets kosten 10 aan de kassa.

recent nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Dankzij dit event sponseren wij volgende goede doelen

Kiwanis Lier Twee Neten - De Mammoethelden

Stripverhaal ‘De Mammoethelden’

Droom jij ervan om een personage te worden in een exclusief stripverhaal? Dat kan! Scenarist Jimmy Simons en tekenaar D’Auwe brengen samen met Kiwanis Lier Twee Neten de spannende strip ‘De mammoethelden’ uit.

Lees verder »

Ambtswissel Kiwanis Lier Twee Neten

Het werkingsjaar 22-23 loopt bij Kiwanis Lier Twee Neten alweer ten einde, en dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe voorzitter om de leiding te nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst die plaatsvond tijdens het weekend van 30 september 2023, werd de fakkel officieel doorgegeven aan de nieuwe voorzitter, Carlos Van der Perre. Deze bijzondere gebeurtenis vond plaats in het prachtige Château de Vignée in Rochefort.

Lees verder »