Kiwanis presenteert: Michael Van Peel

  • Vrijdag 11/02/2022
  • Deuren om 19:00 u, aanvang om 20:00 u
  • Zaal Vredeberg, Vredebergstraat 12 te Lier

Welcome to the Rebellion

Heet van de naald: Kiwanis Lier Twee Neten haalt Michael Van Peel naar Lier! Op 11 februari 2022 speelt hij een try-out van zijn nieuwe voorstelling ‘Welcome to the Rebellion’ in zaal Vredeberg. Een niet te missen avond! Bovendien gaat de opbrengst integraal naar Campus De Bist van Jeugdhulp Don Bosco.

Van Peel is back, maar dan wel helemaal anders dan vroeger. Zijn nieuwe show ‘Welcome to the Rebellion’ is immers geen eindejaarsconference, maar een (tragi)comedyshow over de planeet, de nieuwe generaties, maar vooral over het toenemende verzet tegen alles. Want iedereen is vandaag tegen iets, terwijl niemand nog staat voor iets. Michael Van Peel vindt het welletjes geweest met deze trend en predikt de rebellie tijdens deze niet te missen voorstelling.

Denk jij bij het horen van de titel ‘Welcome to the Rebellion’ meteen aan Star Wars? Dat is geen toeval. Want het voornaamste wapen voor de rebellie van Van Peel is natuurlijk the ‘farce’. En wie hem eerder al aan het werk zag weet: the ‘farce’ is strong with this one.

Wil jij deze fantastische voorstelling niet missen? Bestel dan nu je tickets via een van de leden van Kiwanis Lier Twee Neten of via deze link. Een ticket kost €29.

De opbrengst van deze try-out gaat integraal naar Jeugdhulp Don Bosco en zal gebruikt worden voor de renovatie van Campus De Bist in Kessel. Hier worden kinderen en jongeren in een moeilijke opvoedingssituatie begeleid. Er zijn verschillende aanpassingen aan het gebouw nodig, o.a. het verplaatsen van wanden, het vernieuwen van de keuken en het inrichten van het vormingslokaal. Campus De Bist kan jouw steun dus goed gebruiken!

recent nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Dankzij dit event sponseren wij volgende goede doelen

Kiwanis Lier Twee Neten - De Mammoethelden

Stripverhaal ‘De Mammoethelden’

Droom jij ervan om een personage te worden in een exclusief stripverhaal? Dat kan! Scenarist Jimmy Simons en tekenaar D’Auwe brengen samen met Kiwanis Lier Twee Neten de spannende strip ‘De mammoethelden’ uit.

Lees verder »