zomerfeest logo web

Kiwanis ”Midzomerfeest”!

Het Kiwanis Lier Midzomerfeest komt eraan! Op zondag 23 juni 2024 nodigen we je uit om samen met ons te genieten van een onvergetelijk evenement: het Midzomerfeest in het prachtige Hof van Beatrijs te Lier!

Kiwanis "Midzomerfeest"

Het Kiwanis Lier Midzomerfeest komt eraan! Op zondag 23 juni 2024 nodigen we je uit om samen met ons te genieten van een onvergetelijk evenement: het Midzomerfeest in het prachtige Hof van Beatrijs te Lier! Kom langs vanaf 12:30 en laat je verrassen door een heerlijk aperitief en een smaakvol 3-gangen buffet, allemaal in een all-in formule!

We hebben hard gewerkt om een onvergetelijke ervaring voor jou te creëren, met een combinatie van culinaire hoogstandjes en gezellige ambiance met Live band. Tickets zijn beschikbaar voor slechts 99 euro, inclusief alle drankjes en 3-gangen open buffet. Dit is jouw kans om samen met ons een geweldige tijd te beleven, terwijl je ook bijdraagt aan verschillende goede doelen in en rond Lier dat Kiwanis Lier ondersteunt.

Willen jullie erbij zijn? Schrijf je nu in door een e-mail te sturen naar info@kiwanisliertweeneten.be en schrijf het juiste bedrag over naar BE77 0682 2823 2842 met vermelding ‘Midzomerfeest + aantal personen + naam’.

recent nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Dankzij dit event sponseren wij volgende goede doelen