KIWANIS Lier reikt vijf cheques uit

Kiwanis Lier Twee Neten reikte afgelopen zondag tijdens zijn Midzomerfestijn vijf cheques uit aan goede doelen die kwetsbare kinderen helpen een beter leven te leiden.

Kiwanis Lier Twee Neten reikt vijf cheques uit

Kiwanis Lier Twee Neten reikte afgelopen zondag tijdens zijn Midzomerfestijn vijf cheques uit aan goede doelen die kwetsbare kinderen helpen een beter leven te leiden.

Vertegenwoordigers van de diverse goede doelen uit de omgeving van Lier waren aanwezig op het Midzomerfestijn dat plaatsvond in het Hof van Beatrijs in Lier.

De cheques werden uitgereikt aan Iona uit Bevel (2.150 euro), Home-start Lier (5.000 euro), de afdeling pediatrie van het Heilig Hartziekenhuis in Lier (2.000 euro), Beyond the Moon (9.000 euro) en sociaal restaurant ’t Hofke Lier (5.000 euro). Eerder dit jaar werden ook al cheques uitgereikt aan Jeugdhulp Don Bosco in Kessel (6.000), De Speelhoeve uit Boechout(7.000 euro) en Tejo uit Lier (7.000 euro).

Kiwanis Lier Twee Neten betaalt rechtstreeks facturen van projecten, toestellen en/of accommodatie die broodnodig zijn om kwetsbare kinderen een beter levenscomfort te geven. Het geld dat hiervoor nodig is, werd bijeengehaald tijdens meerdere events en benefieten die de commissie fundraising van Kiwanis Lier Twee Neten de afgelopen maanden organiseerden. Tijdens het WK werd in CC De Mol op groot scherm een wedstrijd van de Rode Duivels uitgezonden. Voor de voor- en nabeschouwing zorgden de voormalige Lierse Rode Duivels David Brocken en Eric Van Meir. 

In de lente werd voor het eerst een casinoavond georganiseerd in het teken van James Bond. Gezien het overweldigende succes van dit event, komt er volgend jaar een tweede editie aan.

Het afgelopen werkjaar zamelde Kiwanis Lier Twee Neten een recordbedrag in van 54.560,15 euro.

recent nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.