Disco Party

  • Zaterdag 25/06/2022
  • Vanaf 18:30 uur
  • Hof Van Beatrijs, Nazaretdreef 99, 2500 Lier

Disco Party van Kiwanis Lier Twee Neten

Op zaterdag 25 juni 2022 is het eindelijk zover: de Disco Party van Kiwanis Lier Twee Neten. Dit mag je niet missen! Wil jij erbij zijn? Hieronder vind je alle informatie. De opbrengst van dit event gaat integraal naar goede doelen die zich richten op het welzijn van kinderen.

Onze superleuke Kiwanis Disco Party start om 18:30 uur in het Hof Van Beatrijs te Lier. Zoals steeds kun je genieten van een heerlijk buffet, inclusief dranken. Bovendien zorgen Cliff Willy en Zijn Podiumboys voor spetterend entertainment!

Om de avond nog onvergetelijker te maken, hanteren we de dresscode ‘seventies’. De best verklede man, vrouw en koppel worden bekroond!

Wil jij erbij zijn? Een ticket inclusief diner kost €69. Schrijf je nu in door: 

  • een e-mail te sturen naar info@kiwanisliertweeneten.be voor 17/6/2022 
  • €69 x het aantal personen over te schrijven naar BE77 0682 2823 2842 met vermelding ‘Disco Party + aantal personen + naam’
 

Je inschrijving is definitief zodra we je betaling hebben ontvangen.

recent nieuws

Blijf op de hoogte

Schrijf je in op onze nieuwsbrief.

Dankzij dit event sponseren wij volgende goede doelen

Ambtswissel Kiwanis Lier Twee Neten

Het werkingsjaar 22-23 loopt bij Kiwanis Lier Twee Neten alweer ten einde, en dit betekent dat het tijd is voor een nieuwe voorzitter om de leiding te nemen. Tijdens een feestelijke bijeenkomst die plaatsvond tijdens het weekend van 30 september 2023, werd de fakkel officieel doorgegeven aan de nieuwe voorzitter, Carlos Van der Perre. Deze bijzondere gebeurtenis vond plaats in het prachtige Château de Vignée in Rochefort.

Lees verder »